Αθλητικά

«Ευχαριστούμε τους Κουντούρη-Μαρινάκη» | Βόλεϊ: Κύπελλο Γυναικών


Η αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του Final-4 του Κυπέλλου, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή ότι η Σαντορίνη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι θα γινόταν ένας δύσκολος τελικός. Για ακόμα μια φορά καταφέραμε να κατακτήσουμε αυτό το κύπελλο. Έχει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί χάσαμε και την Κατερίνα Γιώτα με τραυματισμό και της αφιερώνουμε αυτό το τρόπαιο, παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένα δυνατό παιδί που θα τα καταφέρει και θα επανέλθει δριμύτερη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας τον κ. Μιχάλη Κουντούρη αλλά και τον κ Βαγγέλη Μαρινάκη για όλη τη συμβολή του στον ερασιτέχνη και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σήμερα στο γήπεδο».

Αρέτα Κονόμη: «Είμαι περήφανη που είμαι σε αυτή την ομάδα και οι 9 σερί τίτλοι είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρει. Το τρόπαιο αυτό είναι λίγο γλυκόπικρο γιατί χτύπησε η Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να το χαρούμε όπως θα θέλαμε. Της αφιερώνουμε αυτό το κύπελλο και ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Ο κόσμος μας είναι απίστευτος και μας έδωσε ώθηση, είναι πάντα στο πλευρό μας, ο έβδομος παίκτης μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα».

Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ : «Είχαμε ένα φοβερό παιχνίδι στον τελικό. Δυστυχώς μια από τις καλύτερες παίκτριες μας τραυματίστηκε αλλά παίξαμε ακόμα πιο ενωμένες και για την Κατερίνα και φτάσαμε στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Κατερίνα Ζακχαίου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό. Δουλέψαμε σκληρά. Η Σαντορίνη έπαιξε πολύ καλά αλλά ήμασταν ανώτερες και πήραμε τη νίκη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Θέλω να το αφιερώσω στην Κατερίνα, που τραυματίστηκε σήμερα, στην ομάδα μου και στην οικογένεια μου».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το κύπελλο. Ο τελικός σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της Κατερίνας και μας αφήνει μια πικρία. Κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και τώρα συνεχίζουμε δυνατά για το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε το νταμπλ»

Λάουρα Έμοντς: «Ήταν ένα πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και φτάσαμε στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Οι φίλαθλοι μας ήταν για μια ακόμα φορά καταπληκτικοί, μας έδωσαν ώθηση να φτάσουμε στο στόχο μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Πηγή