Ελλάδα

Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει υποψήφιος – NewsbeastΔεν σταματούν οι ανακοινώσεις ανθρώπων των τεχνών, του αθλητισμού και του πολιτισμού οι οποίοι θα ριχτούν στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών ή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στο κλίμα της εποχής, που επιτάσσει ευρέως διαδεδομένα κι αναγνωρίσιμα πρόσωπα να κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης υπέβαλλε υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο «Μιχαλάκης» από την εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90, «Εγκλήματα» ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή του Βύρωνα. Την υποψηφιότητα, την ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μπήκα και εγώ στο χορό των Υποψηφιοτήτων στον Βύρωνα, την περιοχή που γεννήθηκα και ανατράφηκα. Με έναν άνθρωπο, τον @miltos_bantis που είναι της γενιάς μου, τον ξέρω από παλιά και ουδεμία σχέση έχει με τους κλασικούς πολιτικάντηδες. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ λοιπόν. #mazigiatonvyrona #dimotikesekloges2019».Πηγή