Ελλάδα

Η απάντηση της γενικής γραμματέα Διαφθοράς σε δημοσίευμα που την αφορούσε – Newsbeast

Η απάντηση της γενικής γραμματέα Διαφθοράς σε δημοσίευμα που την αφορούσεΑπάντηση στο δημοσίευμα που την εμφανίζει ως πληρεξούσια δικηγόρο το 2016, το 2017 και το 2018 μιας κυπριακής εταιρείας με έδρα τα γραφεία του δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου, στη Λευκωσία, έδωσε η γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, μέσω δήλωσής της.

«Ως πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και σε όσους άκριτα το αναπαράγουν: Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου, ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων. Ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως για το συκοφαντικό δημοσίευμα που μετατρέπει σε «σκάνδαλο» την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του», αναφέρει σχετικά.

Και συμπληρώνει: «Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου πριν με συκοφαντήσουν, καθώς ήδη γνώριζαν ότι ουδέν (ηθικώς ή νομικώς) μεμπτόν υφίσταται σε βάρος μου. Όμως, ακόμη και η παραπληροφόρηση έχει ως όριο την ηθική και το νόμο για τα οποία δήθεν κόπτεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος».

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση του Πρώτου Θέματος, η κ. Ξεπαπαδέα αντιδίκησε με το Ελληνικό Δημόσιο το 2018, υπερασπιζόμενη την κυπριακή εταιρεία Hi-Med Solutions Ltd, παράλληλα με την υπηρεσία της στην κυβέρνηση.Πηγή