Αθλητικά

Η Peugeot έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή στην Ελλάδα | inMotion: Νέα


Σταθερά προσανατολισμένη προς την κορυφή παραμένει η Peugeot στην Ελλάδα. Η μάρκα με σήμα το λιοντάρι κατέκτησε και τον Μάρτιο τη δεύτερη θέση των ταξινομήσεων καινούριων Ι.Χ. στην ελληνική αγορά με 923 πωλήσεις και 9,6% μερίδιο αγοράς. Ετσι πιστοποίησε την ανοδική της τάση, η οποία τη διατηρεί στη θέση των ταξινομήσεων επί ελληνικού εδάφους για όλο το πρώτο τρίμηνο του 2019 με 2.683 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10,2%.

Αιχμή του δόρατος αποδείχθηκε το κομψό supermini Peugeot 208, το οποίο εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του κερδίζοντας τις καρδιές και τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία του, τη δυναμική αίσθηση οδήγησης, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα και την πενταετή εγγύηση, που παρέχει.

Βεβαίως, καθοριστικό ρόλο στην εκτίναξη της Peugeot προς την κορυφή παίζει και η υπόλοιπη γκάμα της μάρκας και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα Peugeot 108, 2008, 3008, 5008 και ΜΡV Traveller, που βρέθηκαν στο Top 5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους.

Ιδιαίτερα επιτυχημένα κρίνονται επίσης και τα πρακτικά και αξιόπιστα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της γαλλικής φίρμας. Μάλιστα, τα μοντέλα Peugeot Boxer και Expert κατέλαβαν την πρώτη θέση πωλήσεων στις κατηγορίες τους, ενώ το ίδιο έχει πετύχει και το Peugeot 208 PRO στα Vanette. Οι Έλληνες επαγγελματίες επιλέγουν μοντέλα της Peugeot, επειδή συνδυάζουν τις απόδοση και την οικονομία με ασφάλεια, αντοχή και αξιοπιστία στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους.

 

 

Πηγή