Πολιτική

Ν.Δ.: Διπλό δώρο της κυβέρνησης σε Χρυσή Αυγή και κουκουλοφόρους


«Το νομοσχέδιο προβλέπει απαράδεκτες μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις προωθούμενες από το υπουργείο Δικαιοσύνης ρυθμίσεις για αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, που δόθηκαν για διαβούλευση.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «οι σκανδαλώδεις αυτές διατάξεις ευνοούν ευθέως τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ταραξίες και τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν καθημερινά ανενόχλητοι δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχοντας μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε παρασκευαστήρια μολότοφ».

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι «η εύνοια της κυβέρνησης προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούρια, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια καθυστερεί τη δίκη της με φαιδρά προσχήματα. Όπως δεν είναι καινούρια και η ανοχή της στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια, εξευτελίζοντας την έννοια του ασύλου».

«Ως εδώ. Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και να μην τις καταθέσει καν στη Βουλή» τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάςΠηγή