Πολιτική

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη – Newsbeast

ΔΗΜΑΡ για «δήθεν διαγραφές»: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη«Tα fake news και η προπαγάνδα έχουν και τα όρια τους!» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της για τα «fake news» και τις «δήθεν διαγραφές» που, όπως λέει, έχουν ανακαλυφθεί στη ΔΗΜΑΡ για μέλη του ΚΙΝΑΛ.

«Πρόκειται μάλιστα για συνέδρους-μέλη που μόλις πριν μία εβδομάδα ανακοινώθηκαν επίσημα από το ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του και που το καταστατικό του δεν επιτρέπει να είναι μέλη άλλου κόμματος» σημειώνει η ΔΗΜΑΡ και συνεχίζει: «Η αποχώρησή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ οριστικοποιήθηκε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πριν από δύο μήνες. Είναι πρωτοφανές να παρουσιάζονται πολιτικά στελέχη ως μέλη δύο διαφορετικών κομμάτων που δήθεν διαγράφονται. Όπως είναι και πρωτοφανής πρακτική στην πολιτική ζωή της χώρας η απροκάλυπτη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΔΗΜΑΡ, από μέλη μάλιστα της νεοεκλεγμένης ηγεσίας ενός άλλου κόμματος (Κεντρικής του Επιτροπής)».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η ΔΗΜΑΡ προχώρησε σε μια απόφαση συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ με προγραμματική συμφωνία και με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας με πολύ μεγάλη πλειοψηφία (91%, 30 ψήφοι υπέρ και 3 κατά) στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Υπενθυμίζεται πως χθες η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών και μετά την απόφαση αυτή πέντε στελέχη της ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

«Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter μετά τη συνάντηση που είχε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

 Πηγή