Θεσσαλονίκη

Το #pressEU_NextGen συμμετέχει στην έκθεση «Mobility Fair» στη Θεσσαλονίκη


Το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Tμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, AΠΘ, και η Έδρα Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης έχουν αναλάβει, μέσω του προγράμματος #pressEU_NextGen, την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων, που εντάσσονται στην επικοινωνιακή καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις επικείμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό το #pressEU_NextGen θα βρίσκεται στην έκθεση “Mobility Fair” που αποτελεί μέρος της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Δικτύου Φοιτητών Erasmus (Annual General Meeting- AGM Thessaloniki 2019- για να συζητήσει για τις ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου!

Πού:

Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Πότε:

Κυριακή 21 Απριλίου, 2019

11:00 – 14:00

Το “Mobility Fair”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (Erasmus Student Network- ESN) της Ελλάδος, σε συνεργασία με το EMA Greece- Erasmus Mundus Association Greece.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από τους εκπροσώπους- φοιτητές 500 Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, για σπουδές στο εξωτερικό, προγράμματα ανταλλαγής και πρακτικής άσκησης, εκπαιδευτικά σεμινάρια και εθελοντική εργασία.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = «http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10&appId=139338166141022»;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Πηγή