Πολιτική

«Τριβές» με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ


Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας με πηγές από την Κουμουνδούρου να σημειώνουν πως επικεφαλής θα τεθεί ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Γιώργου Γραμματικάκη πως αρνήθηκε τελικά την πρόταση του κόμματος να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γραμματικάκης ανέφερε ότι ότι υπήρξαν προσεγγίσεις για να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την άρνησή του.

Αφού υπογράμμισε ότι το όνομά του «βρέθηκε σε μια αξιοθαύμαστη πολιτική αρένα» χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση ή δική του πρόθεση, ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα «για την πρόθεση του να τον τιμήσει με την εμπιστοσύνη του» και υπογράμμισε ότι τον ενημέρωσε για την απόφασή του, να αποφύγει, προς το παρόν τουλάχιστον, την ανάμιξη του στην ενεργό πολιτική. 

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα την νέα επικαιροποιημένη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ με τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα του Τέρενς Κουίκ.

naftemporiki.gr

 Πηγή