Αθλητικά

Χριστοδούλου: "Αφιερωμένο το Κύπελλο στην Γιώτα"Η αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, Στέλλα Χριστοδούλου αφιέρωσε τη νίκη και το τρόπαιο της ομάδας στην μεγάλη άτυχη του τελικού, Κατερίνα Γιώτα.

Επίσης, η MVP του Final 4 ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη όπως και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υποστήριξή του. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Χριστοδούλου στο olympiacosssfp.gr: «Ξέραμε από την αρχή ότι η Σαντορίνη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι θα γινόταν ένας δύσκολος τελικός.

Για ακόμα μια φορά καταφέραμε να κατακτήσουμε αυτό το κύπελλο. Έχει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί χάσαμε και την Κατερίνα Γιώτα με τραυματισμό και της αφιερώνουμε αυτό το τρόπαιο, παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένα δυνατό παιδί που θα τα καταφέρει και θα επανέλθει δριμύτερη.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας τον κ. Μιχάλη Κουντούρη αλλά και τον κ Βαγγέλη Μαρινάκη για όλη τη συμβολή του στον ερασιτέχνη και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σήμερα στο γήπεδο«.

Διαβάστε επίσης
Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-1: Ερυθρόλευκη δυναστείαΠηγή