Πολιτική

Αισχρή επίθεση Γιαννούλη σε Σρόιτερ και Alpha -Για «πληρωμένη συνέντευξη» Μητσοτάκη | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Σε μια αήθη επίθεση κατά του Αντώνη Σρόιτερ και των δημοσιογράφων του Alpha προχώρησε, χθες, ο Χρήστος Γιαννούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με αισχρό τρόπο τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, αν και λίγη ώρα αργότερα κατέβασε τις αναρτήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;» ήταν η πρώτη του ανάρτηση την ώρα που η συνέντευξη βρισκόταν σε εξέλιξη. «Στον ΣΚΑΙ μάλλον είχε συμπληρώσει τις 15 συνεργασίες τον μήνα που προέβλεπε η σύμβαση έργου!», σχολίασε λίγο αργότερα, υπονοώντας ότι ο δημοσιογράφος δεν έκανε δύσκολες ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και ότι τα ΜΜΕ πληρώνονται από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται, πάντως, ότι χρήστες του twitter υπενθύμισαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ως Πρωθυπουργός παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και τον τότε παρουσιαστή Χρήστο Γιαννούλη, με τα σχόλια τότε να μην είναι θετικά.

Πιθανή συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha, αύριο

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha βρίσκεται σε συζητήσεις με το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα και αύριο.

Πηγή