Ελλάδα

Αρκούδοι αντί πελατών σε μπαρ της Καρδίτσας – Η εικόνα που εντυπωσίασεΜια καφετέρια στο κέντρο της Καρδίτσας βρήκε έναν αρκούντως ευρηματικό τρόπο προκειμένου να ανεβάσει την διάθεση των κατοίκων της πόλης: λούτρινους αρκούδους αντί πελατών στις καρέκλες της.

Το Destro all day services ήταν ένα από τα πολλά μαγαζιά του κλάδου στην Καρδίτσα που έπαθε ζημιά, αρχικά λόγω του Ιανού και κατόπιν λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ωστόσο, και με γνώμονα ότι πρέπει πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αποφάσισε να ανακαινίσει από την αρχή όλο το μαγαζί για να προσφέρει ένα χαρούμενο, χριστουγεννιάτικο κλίμα στους κατοίκους, σε μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη για όλους.

Η καφετέρια πραγματοποίησε έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό και τοποθέτησε μεγάλους λευκούς αρκούδους να κάθονται στις καρέκλες ως πελάτες.

Παρότι λοιπόν η καφετέρια δεν υποδέχεται κόσμο, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, η εικόνα των αρκούδων να κάθονται στις καρέκλες προσφέρει ένα χαμόγελο στους περαστικούς με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την γιορτινή βιτρίνα του καταστήματος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ .GR

Πηγή