Πολιτική

Αρνητικό στον κορωνοϊό το τελευταίο τεστ της Νίκης Κεραμέως -Παραμένει σε απομόνωση | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Twitter, έδωσε νεότερα για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με την υπουργό παιδείας, η οποία είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό, η τελευταία ένδειξη δείχνει πως είναι αρνητική στον ιό. Ωστόσο, η κα. Κεραμέως ενημερώνει πως θα παραμείνει για μια ακόμη εβδομάδα σε απομόνωση.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως για τον κορωνοϊό

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Παρέμεινα ασυμπτωματική καθόλη τη διάρκεια και τώρα είμαι αρνητική. Θα εξακολουθήσω να είμαι σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και “Μένουμε ασφαλείς”. Καλή δύναμη σε όλους» έγραψε η Νίκη Κεραμέως.

Όπως είχε ανακοινώσει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter την περασμένη Twitter, ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα Covid-19, ελέγχθηκαν και οι δύο και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και παραμένει σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε την Τρίτη η κυρία Κεραμέως.

Λίγο αργότερα, μέσα στην εβδομάδα, έγινε γνωστό πως όλοι οι συνεργάτες της εξετάστηκαν για τον ιό και τα τεστ τους προέκυψαν αρνητικά.

Πηγή