Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Μητσοτάκης όπου χρειάζεται…τραβάει αυτιά | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Την άποψη ότι η κυβέρνηση έχει επιτυχή διαχείριση της πανδημίας, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι μέσα σε ένα τρομακτικό δεύτερο κύμα, η κυβέρνηση παρά τις δυσκολίες έχει καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κάτι πρέπει να κάνει καλά η ελληνική κυβέρνηση γιατί αν δείτε το χάρτη της πανδημίας στην Ευρώπη θα καταλάβετε ότι η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα που είναι σε κίτρινη-πράσινη σήμανση, όταν όλη η Ευρώπη είναι στο κόκκινο. Άρα κάτι κάνει καλά η κυβέρνηση. Με τα μέτρα που έχουμε λάβει, με τις θυσίες που έχουμε κάνει, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα καλύτερα από άλλες χώρες στην Ευρώπη», τόνισε.

Μπακογιάννη: Μια χαρά ήταν ο ανασχηματισμός

Σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε θετική άποψη λέγοντας: «μια χαρά ανασχηματισμός ήταν. Βέβαια όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…» προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου χρειάζεται «τραβάει αυτιά» και φροντίζει κάποιοι να ξεκαβαλικεύουν καλάμια: «Για να είμαστε ειλικρινείς ο Μητσοτάκης κάνει μικρομάνετζμεντ και γι’ αυτό μέσα στην πανδημία δεν έχει σταματήσει να γίνεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Ουσιαστικά ο Μητσοτάκης οργώνει το χωράφι για να το σπείρει μετά την πανδημία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση της καταστροφής»

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «αντιπολίτευση της καταστροφής» λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνομιλήσει με την κοινωνία. «Η αντιπολίτευση της καταστροφής δεν έχει συνομιλητή τη κοινωνία. Αν λες ότι όλα είναι λάθος και τίποτα δεν πάει καλά έρχεσαι σε αντίθεση με την κοινή λογική της κοινωνίας και άρα δεν σε ακούνε πια. Είναι αυτό που έχει πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Δεν συνομιλεί πλέον με την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, αναφορικά με τις διερευνητικές, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία ελληνική κυβέρνηση να μπει σε διαδικασία να συζητήσει κάτι άλλο πλην της υφαλοκρηπίδας. Οι Τούρκοι τα έχουν ξαναθέσει αυτά… Δεν θα μπούμε σε καμία άλλη συζήτηση».

Πηγή