Ελλάδα

Door To Door Service από την KALOGIROU


Το ιστορικό brand KALOGIROU, ο Νο 1 απόλυτος προορισμός shopping, και αυτές τις γιορτές μάς προτείνει τα πιο stylish δώρα για τους αγαπημένους μας μέσα από τα εμβληματικά brands της συλλογής της. Μάλιστα, με την υπηρεσία Door To Door, η εταιρεία φέρνει τις γιορτές κατευθείαν στην πόρτα μας σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται η παραλαβή των αγορών μας από τα καταστήματά της.

H KALOGIROU ολοκληρώνει τις παραδόσεις εντός 3 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής αλλά και στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος παραμένει ως τρόπος αποστολής η υπηρεσία courier, και στις δύο περιπτώσεις με δωρεάν μεταφορικά.

Παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και πλέον επιλεγμένα ρούχα, με τις υπογραφές των διασημότερων οίκων μόδας, «ντύνονται» με τη μαγεία των Χριστουγέννων και μεταμορφώνονται σε μοναδικά προσωπικά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Με ένα μόνο click στο ηλεκτρονικό κατάστημα kalogirou.com, έχουμε πολύ γρήγορα στη διάθεσή μας την ξεχωριστή κομψότητα και υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει την KALOGIROU.

Παράλληλα, η εταιρεία θέτει σε εφαρμογή τη νέα υπηρεσία Call & Collect, όπου ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά είτε με το κατάστημα KALOGIROU της επιλογής του είτε με την εξυπηρέτηση πελατών στο +211 1088111, να κάνει την παραγγελία του και να συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής της από το κατάστημα.

Φέτος, κλείνοντας 130 χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία συνεχίζει να αποτυπώνει και να μεταδίδει το εκλεπτυσμένο στυλ από γενιά σε γενιά, ακολουθώντας πάντοτε την πρωτοπορία και ανανεώνοντας διαρκώς το δημιουργικό της όραμα. Στο επίκεντρο του οράματός της παραμένει η αισθητική και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό δημιουργώντας σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης.

Έτσι, και αυτές τις γιορτές η KALOGIROU έρχεται ακόμα πιο κοντά μας με fashionable προτάσεις τόσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα όσο και για εμάς, φροντίζοντας παράλληλα να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας service, για να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο με τον πιο εντυπωσιακό και stylish τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Kalogirou Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά | Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Online Store:  kalogirou.com

Πηγή