Τεχνολογία

Η Veritas ανακοινώνει την εξαγορά της Globalnet


Η Veritas Technologies, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του enterprise data protection, ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Globanet, μια ιδιωτική εταιρεία λογισμικού με έδρα το Λος Άντζελες. 

 

Η εξαγορά πρόκειται να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Veritas όσον αφορά στο digital compliance και governance offerings, για να δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα πρόσβασης σε 80 νέες πηγές περιεχομένου. Η Globanet παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συμμόρφωσης και έξυπνων επικοινωνιών σε επιχειρήσεις. Μεταξύ των λύσεων, συμπεριλαμβάνεται και η Globanet Merge1, η εφαρμογή που υποστηρίζεται από τη Microsoft και τη Veritas και με την οποία απλοποιείται κατά πολύ η διαδικασία αρχειοθέτησης μηνυμάτων.

 

Καθώς επιταχύνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η «έκρηξη» των δεδομένων έχει δημιουργήσει προκλήσεις συμμόρφωσης για τις επιχειρήσεις, ειδικά εκείνες με εργαζόμενους σε remote working. Οι νέοι κανονισμοί, οι απειλές ransomware και η πολυπλοκότητα των δεδομένων, έχουν καταστήσει τη διαχείριση των πληροφοριών, ως επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις, με σκοπό να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή τους, με το νομικό πλαίσιο.

 

«Ενσωματώνοντας την τεχνολογία της Globanet στο χαρτοφυλάκιο digital compliance, κάνουμε απλούστερο για τους πελάτες μας, το να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν περισσότερα δεδομένα, ανεξάρτητα από το που αυτά βρίσκονται», δήλωσε ο Greg Hughes, Διευθύνων Σύμβουλος της Veritas. 

 

Σήμερα, η Veritas έχει πάνω από 10.000 πελάτες παγκοσμίως ως προς το digital compliance portfolio. Είναι επίσης Νο1 ως προς το μερίδιο αγοράς σε έσοδα για το 2019 σύμφωνα με την ανάλυση Archive Software Market. Η τεχνολογία της Globanet θα ενισχύσει τις δυνατότητες των προσφορών αρχειοθέτησης και e-discovery της Veritas, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να εγγράφει, να ταξινομεί, να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται δεδομένα μέσα από περισσότερες των 80 πηγών περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams, Slack, Zoom, Symphony, Bloomberg.

 

«Πολλοί πελάτες της Veritas εκμεταλλεύονται ήδη το Globanet Merge1 για να συλλέξουν πρόσθετο περιεχόμενο και να προσθέσουν τη συμμόρφωση των επικοινωνιών στις δυνατότητες αρχειοθέτησης δεδομένων τους», δήλωσε ο Sevag Ajemian, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Globanet. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην οικογένεια Veritas και δημιουργούμε ακόμη μεγαλύτερη συμβατότητα μεταξύ των προϊόντων μας και των λύσεων data governance της Veritas».

Πηγή