Αθλητικά

Κέρκυρα: Η κινηματογραφική επιχείρηση για το “βιαστή του Κάβου” – Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση στη χαράδρα (pics, video)


Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κέρκυρα νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 47χρονος αποκαλούμενος ως “βιαστής του Κάβου”, τραυματισμένος σοβαρά μετά την πτώση του σε χαράδρα για να μην συλληφθεί.

Έτσι με αυτό τον τρόπο μπαίνει τέλος στο σχεδόν 15νθήμερο ανθρωποκυνηγητό στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου. Ο επονομαζόμενος και “δράκος της Κέρκυρας” αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές για την απαγωγή και το βιασμό 34χρονης αλλοδαπής.

Με πολλαπλά τραύματα, από την πτώση στη χαράδρα περίπου 30 μέτρων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ο 47χρονος εντοπίστηκε, από τις αστυνομικές αρχές, σε δύσβατη περιοχή πάνω από την παραλία του Αγίου Γόρδη, στην περιοχή Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, Νότιας Κέρκυρας και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε στη χαράδρα.

Στο σημείο μεταφέρθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. “Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο” δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Διοικητής Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.

Ο αποκαλούμενος ως “βιαστής του Κάβου” κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού και της σύλληψής του είχε πλήρως τις αισθήσεις του, ενώ φέρεται να χτύπησε σοβαρά στα άκρα και τη μέση του.

Το ασθενοφόρο συνόδεψε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ γιγάντια ήταν η επιχείρηση που είχε στηθεί σε όλη τη διάρκεια των 14 ημερών, που χρειάστηκαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Κέρκυρα: Το χρονικό της τεράστιας κινητοποίησης για τον “βιαστή του Κάβου”

Περίπου 2,5 ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 47χρονου, από τη χαράδρα στην περιοχή Αγίου Γόρδιου.

Στο σημείο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον επονομαζόμενο “δράκο” στο νοσοκομείο. Ο 47χρονος έχει τραυματιστεί στα άκρα κατά την πτώση του στη χαράδρα, στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση – θρίλερ στην Κέρκυρα: 

πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

To άρθρο Κέρκυρα: Η κινηματογραφική επιχείρηση για το “βιαστή του Κάβου” – Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση στη χαράδρα (pics, video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή