Πολιτική

Κόντρες στη Βουλή για τις ΑΠΕ: Ο «ψεύτης» και ο «μεγαλύτερος Πινόκιο της υφηλίου» | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για ακόμα μια φορά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Αφορμή αποτέλεσε η προαναγγελία από τον υπουργό κατάθεσης τροπολογίας για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες που προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν είναι να φέρετε την τροπολογία μετά την ακρόαση των φορέων πείτε τώρα το να αποχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να προσβάλουμε έτσι την κοινοβουλευτική διαδικασία», απείλησε ο βουλευτής με τον υπουργό να μην χάνει χρόνο και να σηκώνει το γάντι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποχωρήσει επειδή πιστεύει ότι θα ακουστεί στην κοινωνία! Έχει υπαρξιακό πρόβλημα που επηρεάζει τις κινήσεις του. Συνεχίστε την ακατάληπτη και κακιασμένη αντιπολίτευση εμείς θα κάνουμε έργο για τον τόπο».

«Είναι μεγάλος ψεύτης ο υπουργός!», επανήλθε ο κ. Φάμμελος με τον κ. Χατζηδάκη να καταλήγει: «Οι κατηγορίες του κ. Φάμμελου είναι παράσημο για μένα. Είστε οι μεγαλύτεροι Πινόκιο στην υφήλιο! Αιδώς Αργείοι».

Πηγή