Αθλητικά

Κορονοϊός: Πώς διατηρούμε ασφαλές το περιβάλλον εργασίας σε γραφεία κι επιχειρήσεις – Προσοχή για όλους τους συναδέλφους!


Τα γραφεία που εργάζονται οι περισσότεροι είναι κλειστού χώροι με εκατοντάδες «πηγές» για ιούς και βακτήρια: από τις ρωγμές στο πληκτρολόγιό σας και τα κουμπιά του ασανσέρ, μέχρι τις χειρολαβές και το ακουστικό του τηλεφώνου.

Αν και ο νέος κοροναϊός μεταδίδεται κυρίως μεταξύ των ανθρώπων, μένει ζωντανός για πολλές ώρες -ακόμα και μέρες- σε διάφορες επιφάνειες και μπορεί να κολλήσετε χωρίς να το καταλάβετε.

Το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου, Πρόληψης και Ασφάλειας της Υγείας (OSHA) παρέχει συμβουλές για το πώς να απολυμαίνετε σωστά το χώρο εργασίας σας και τι πρέπει να ακολουθούν όλοι οι συνάδελφοί σας, για να είστε υγιείς και να συμβάλλετε στην λήξη της πανδημίας.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr πώς κρατάμε τον κορονοϊό μακρυά από τη δουλειά, το γραφείο και το εν γένει περιβάλλον εργασίας

To άρθρο Κορονοϊός: Πώς διατηρούμε ασφαλές το περιβάλλον εργασίας σε γραφεία κι επιχειρήσεις – Προσοχή για όλους τους συναδέλφους! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή