Πολιτική

Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους κατοίκους της Σάμου και στον γειτονικό τουρκικό λαό | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους κατοίκους της Σάμου, της Χίου, των άλλων νησιών και στον γειτονικό τουρκικό λαό, που επλήγησαν από τον σεισμό, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στους κατοίκους της Σάμου και της Χίου, που έζησαν τη σημερινή περιπέτεια με τον μεγάλο σεισμό. Μια ακόμα φυσική καταστροφή που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Ειδικά για τα δύο παιδιά που χάθηκαν εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους», σημείωσε στο μήνυμά του ο κ. Κουτσούμπας.

«Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους των νησιών, την ευχή να είναι καλά στην υγεία τους, αλλά και την ανάγκη τα προβλήματα γρήγορα να ξεπεραστούν και να αντιμετωπιστούν», πρόσθεσε.

Αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ

«Στέλνουμε όμως την αλληλεγγύη μας και στον γειτονικό τουρκικό λαό, που από ό,τι φαίνεται υφίσταται εξίσου οδυνηρά τις συνέπειες του σεισμού. Όλα αυτά έρχονται να μας θυμίσουν ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτε μεταξύ τους να χωρίσουν, γιατί βιώνουν τα ίδια προβλήματα, τα ίδια βάσανα», ανέφερε σχετικά με τον σημερινό σεισμό στη Σάμο ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αρχή της ομιλίας του στην εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση για την έκδοση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πηγή