Πολιτική

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Μιλάει για έλεγχο των «αρμών της εξουσίας» και χειροκροτάει ο Παππάς, χαμογελάει ο Παπαγγελόπουλος | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Να σταματήσει να μιλά απαξιωτικά για τους πολίτες και να φορτώνει στους άλλους αυτά που ο ίδιος επιχείρησε να κάνει, σχολιάζει η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα στην στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο της ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας μιλάει για έλεγχο των «αρμών της εξουσίας» και για «μη ομαλή κατάσταση» και χειροκροτάει ο Νίκος Παππάς και χαμογελάει ο Δ.Παπαγγελόπουλος. Αυτό που ομολογεί ο ίδιος ότι επιχείρησε να κάνει και – ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας – δεν τα κατάφερε, ας πάψει να προσπαθεί να το φορτώσει σε άλλους. Κι ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Ελληνες πολίτες, κατηγορώντας τους διαρκώς ως θύματα προπαγάνδας. Ας αναλογιστεί μήπως, η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε σήμερα το λόγο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τους «αρμούς της εξουσίας». Παράλληλα, επιτέθηκε στα ΜΜΕ για εγκατάσταση μιας επικοινωνιακής υγειονομικής ζώνης γύρω από την κυβέρνηση.

Πηγή