Πολιτική

ΝΔ: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιoν και με ποιo μίσθωμα; | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Να απαντήσει από ποιον νοικιάζει τη βίλα στο Σούνιο και με ποιο μίσθωμα, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να απαντήσει από ποιον και με ποιό μίσθωμα ενοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας τη βίλα στο Σούνιο και σημειώνει ότι αναμένει συμπληρωματική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Διέψευσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί μετακόμισης Τσίπρα

Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο, στα Λεγραινά.

Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι «η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» και καλούν τους δημοσιογράφους να περάσουν από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη «για καφεδάκι και κουραμπιέδες»

Πηγή