Πολιτική

ΝΔ: Ο Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα και εμφυλίους -Θα τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας; | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας.

H επίμαχη ανάρτηση Πολάκη

Σκέφτομαι πως….
Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ!
«Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς….
Καπετάνιους…

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, September 29, 2020

Στην επίμαχη ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεβάσει φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη και των μαυροσκούφηδων του ΕΛΑΣ, σχολιάζοντας: «Σκέφτομαι πως…. Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς….

Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε . ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ…. Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών» εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .

Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :
-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν
-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο
-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν
-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….»

Πηγή