Πολιτική

ΝΔ: Στον «πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ» κλείνουν το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Δηκτική ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Όπως σημειώνουν από την Πειραιώς, «αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».

Στη Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως οι ανακοινώσεις από το μέτωπο του εμβολίου έφεραν αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο για το αύριο, για να μην πάρει σήμερα τα μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας», έγραφε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στη μαυρίλα της πανδημίας. Όχι όμως στον ”πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ”.

Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας.

Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;».

Πηγή