Πολιτική

Πέτσας: Δεν εξετάζεται απαγόρευση της κυκλοφορίας | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ενδεικτική της δραματικής κατάστασης που διαμορφώνεται στην Ευρώπη με την πανδημία του κορωνοϊού, χαρακτήρισε την απόφαση για απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στο Παρίσι, ο Στέλιος Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η απόφαση του Μακρόν να επιβάλει απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στο Παρίσι και άλλες οκτώ πόλεις είναι μία «αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής» που δείχνει πως η κατάσταση είναι δραματική στην Ευρώπη όσον αφορά την πορεία του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτσας: Αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής η απόφαση Μακρόν

«Η χθεσινή απόφαση του Γάλλου Προέδρου να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ στο Παρίσι, είναι μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής. Που δείχνει ότι κατάσταση είναι δραματική στην Ευρώπη. Και ότι στην Ελλάδα, παρά την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες, παραμένουμε σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση. Κι αυτή την επιτυχία την πιστώνεται κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που τηρούν τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και εφαρμόζει η Κυβέρνηση. Καλούμε λοιπόν ξανά όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων, ώστε να αποφύγουμε νέα», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Τα διαγράμματα με την κατάσταση της πανδημίας στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν εξετάζει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πηγή