Πολιτική

Συνεργάτες Γ. Παπανδρέου για «φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ»: Κατασκευασμένες ειδήσεις | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «απάντησαν» σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» που ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα για την «προοδευτική διακυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσίευμα περί συνομιλίας και συζητήσεων του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με τον Αλέξη Τσίπρα, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου τόνισαν:

«Για κατασκευασμένες ειδήσεις δεν υπάρχουν σχόλια. Ρωτήστε τους κατασκευαστές. Ουδείς ό,τι και να γράψει ό,τι κι αν πει, θα αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Γιώργου Παπανδρέου. Και με την ευκαιρία, ουδείς θα υποδείξει, επιβάλει κι απαγορεύσει με ποιον θα μιλάει».

To tweet του Άδωνι

Θέση για το θέμα πήρε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ανάρτηση του δημοσιογράφου που υπογράφει το δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής».

«Συγγνώμη επειδή ο κ. Παπανδρέου θέλει να φλερτάρει πολιτικά με τον Τσίπρα, δικαίωμά του, οι υπόλοιποι θα ξεχάσουν τους αγανακτισμένους, τις κρεμάλες, την επίθεση στον ΠτΔ κ. Παπούλια, τον Καμμένο, τα cds κλπ, μα πραγματικά απορώ αγαπητέ πώς τα σκέφτεστε αυτά. Καλή χρονιά με Υγεία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή