Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι μέλος μας -Απαράδεκτη δήλωση | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο άνδρας που εξαπέλυσε απειλές κατά υπουργού και βουλευτή της ΝΔ είναι μέλος της νεολαίας του κόμματος.

Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσάπτει στο κυβερνών κόμμα πανικό, ο οποίος δηλητηριάζει το πολιτικό σύστημα και την κοινωνία. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει όταν η Ν.Δ. ήταν στριμωγμένη να διυλίζει μια δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., μπας και αλλάξει την ατζέντα. Τώρα φαίνεται πως τα πράγματα ζόρισαν ακόμα περισσότερο. Πριν από λίγο, η Ν.Δ. έφτασε να ζητά τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και για απαράδεκτες δηλώσεις ανθρώπων που δεν είναι καν μέλη του, μπας και αλλάξει η συζήτηση από το διαρκές ξέπλυμα στελεχών της Ν.Δ. στους καταδικασμένους Χρυσαυγίτες», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Την ίδια ώρα, δεν είχαν τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να πουν μια κουβέντα όταν υποστηρικτές της Χ.Α. επιτίθονταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ– Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη. Ο πανικός για τη Ν.Δ. αποδεικνύεται κακός σύμβουλος. Και αν δεν κυβερνούσαν, αυτό θα ήταν πρόβλημα μόνο για τους ίδιους. Ο πανικός τους, όμως, τώρα δηλητηριάζει το σύνολο του πολιτικού συστήματος και την ελληνική κοινωνία», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή