Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυρία Μενδώνη οφείλει άμεση και αναλυτική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο Εθνικό Θέατρο | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


«Η κ. Μενδώνη οφείλει άμεση και αναλυτική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο Εθνικό Θέατρο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί για αινιγματικές ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει ότι ο κ. Λιγνάδης παραμένει στη θέση του, η υπουργός Πολιτισμού οφείλει άμεση και αναλυτική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο Εθνικό Θέατρο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει «Περιμέναμε ότι η κα Μενδώνη θα έχει αντιληφθεί πως το κλίμα στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες δεν είναι για τις εξυπνάδες της».

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την χθεσινή ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτισμού, που απαντούσε σε σχόλια στα σόσιαλ μίντια, αναφορικά με δήθεν παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό θέατρο.

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, «Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες». Λίγο αργότερα με ανακοίνωσή του ο Δημητρης Λιγνάδης σημείωσε ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Πηγή