Ελλάδα

Το εντυπωσιακό διαμέρισμα των 3,3 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το Κολωνάκι αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής για να επενδύσει κανείς τα χρήματά του σε μόνιμη κατοικία.

Με τα ποσά για αγορά ακινήτου να ακούγονται στους περισσότερους αστρονομικά, ένα διαμέρισμα στην καρδιά της κοσμοπολίτικης περιοχής της πόλης, θα μπορούσε να αποτελεί διακαή πόθο του καθενός.

Αν και, μάλλον, πρόκειται για μακρινό και άπιαστο όνειρο των περισσότερων, το διαμέρισμα Athinais, που φιγουράρει στην ιστοσελίδα ακινήτων Sotheby’s, μοιάζει με πραγματικό παλάτι. Η τιμή του; Κάθεστε καλά; Για να το αποκτήσει κανείς θα πρέπει να διαθέτει το ποσό των 3.300.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναρωτιέστε τι θα κερδίσει με αυτά τα χρήματα; Ίσως την καλύτερη θέα στην πόλη, καθώς από την 250 τ.μ. ιδιωτική ταράτσα του απολαμβάνει κανείς, ταυτόχρονα, Ακρόπολη και Λυκαβηττό.

Σε αυτήν προσθέστε το γεγονός ότι βρίσκεται «σκαρφαλωμένο» στον 6ο όροφο ενός πολύ καλά διατηρημένου κτιρίου καθώς και τα 400 τ.μ. στα οποία συναντώνται τέσσερα υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια με ψηλές οροφές και περίτεχνα ντεκόρ, τρία μπάνια, βιβλιοθήκη, ένα τεράστιο σαλόνι με έπιπλα που παραπέμπουν σε παλάτι, καθώς και μαρμάρινα δάπεδα που προσδίδουν στο διαμέρισμα επιπλέον αριστοκρατικό χαρακτήρα και βασιλική αίσθηση.

Πηγή