Υγεία

Τρέχουμε digital για τον καρκίνο του μαστού


Τρέχουμε digital. Αυτό είναι το μήνυμα των αγώνων Race for the Cure, οι οποίοι στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση των καθιερωμένων αγώνων.

Αντ’ αυτού, όμως, θα πραγματοποιηθεί ένας διαδικτυακός αγώνας, το digital Race for the Cure, στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου του 2020 σε συνολικά 22 χώρες της Ευρώπης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συνδεθούν διαδικτυακά στο #RFTC2020, ενισχύοντας τον σκοπό του Race for the Cure και τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως τις 27 Σεπεμβρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής ανέρχεται στα έξι ευρώ και μ’ αυτό οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Και τι πρέπει να κάνουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή; Να τρέξουν ή να περπατήσουν μόνοι ή με την παρέα τους, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Υπάρχει, μάλιστα, η δυνατότητα άσκησης σε εσωτερικό χώρο, κάνοντας διάδρομο. Μοναδική προϋπόθεση; Οι συμμετέχοντες να μοιραστούν την εμπειρία τους διαδικτυακά.

naftemporiki.gr

Πηγή