Πολιτική

«Ξεφεύγουν» με χαρακτηρισμούς κατά Μητσοτάκη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- «Πολιτική κριτική» συστήνει ο Μιχελής | ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Τη σκυτάλη από την Σουλτάνα Ελευθεριάδου πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον καταφέρονται κατά του Πρωθυπουργού, μέσω αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για «τιποτένιο ύφος» του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο βουλευτής Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

«Γελοίος τουρίστας», λέει το στέλεχος της Κουμουνδούρου, Γιώργος Κυρίτσης,

«Κ. Μητσοτάκη έχετε μήνυμα…» γράφει ο βουλευτής Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από ένα βίντεο με τον τίτλο «ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ».

Αποστασιοποίηση Μιχελή

Από τη γενικότερη τάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, θέλησε να ξεφύγει ο βουλευτής Φθιώτιδας, Αθανάσιος Μιχελής ο οποίος με ανάρτησή του σημειώνει ότι η κριτική κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνηση πρέπει να είναι αυστηρή αλλά πολιτική.

«Παρατηρώ ότι, σε πολλές αναρτήσεις φίλων του ΣΥΡΙΖΑ η κριτική στρέφεται κυρίως κατά της στάσης του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών. Λογικό. Υπάρχουν σοβαρές ενέργειες αυτών που χρήζουν αυστηρής κριτικής. Φρονώ όμως ότι, το κύριο πρόβλημα είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική και οι πρακτικές της, που μεθοδικά εφαρμόζονται στη χώρα. Αυτές πρώτιστα πρέπει να αποκαλύπτονται και να καταγγέλλονται. Γιατί ο Μητσοτάκης εύκολα μπορεί να αποδομηθεί, παρ΄ όλη τη στήριξη των ΜΜΕ, ας μην ακολουθήσουν όμως άλλοι της παράταξης τους, που προφανώς τα ίδια θα εφαρμόζουν», σημειώνει ο κ. Μιχελής.

Πηγή